Скандал във Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий преди изборите

...
Скандал във Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий преди изборите
Коментари Харесай

Скандал във Великотърновския университет: Текстови съобщения със заплахи преди избора на ректор

Скандал във Великотърновския университет " Св. Св. Кирил и Методий " преди изборите за нов ректор. Настоящият ректор, чийто втори мандат изтича, е направил застрашителен намек на свои сътрудници, в текстово известие, настояват засегнатите. 

Доц. доктор Иво Инджов получава известие по месинджър на 3-ти април вечерта, а наличието го шокира.

" Казва, че има съпротива в нашата катедра. Това е катедрата по “Журналистика и връзки с обществеността ” в университета. Става въпрос за проф. Илияна Павлова, гл. ас. Георги Игнатов и Десислава Андреева, която след това стана доцент. Дословно изтъквам - идната настройка - аз ще съм зам. ректор по образователната работа, а те ще са от страната на булката, в случай че не се осъзнаят. Можеш да им подскажеш другояче ще го схванат по сложния метод ", описа доктор Иво Инджов от катедра " Журналистика и връзки с обществеността ".

Съобщението е изпратено от профила на ректора Христо Бонджолов. Доцентът е засегнат. Избира да е почтен с сътрудниците си, спрягани като " опозиционери ", и ги среща със наличието на известието.

" Аз в действителност бях в потрес. Университетът е институция. Университетът е място на свободния избор ", съобщи проф. доктор Илиана Павлова от катедра " Журналистика и връзки с обществеността ".

Студентите би трябвало да посрещат сериозно това, което споделят преподавателите, съобщи още проф. Анастас Герджиков

Ректорът на Великотърновския университет не пожела да застане пред камерата на bTV. Обясни, че в този интервал е бил жертва на хакерска офанзива и адресант на известието е не той, а неприятел.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР